Пчелен мед от производител добит в екологично чист район в България.

До оградата на пчелина се намират обширните гори от Защитена зона ЛОМОВЕТЕ в прекрасния Природен парк РУСЕНСКИ ЛОМ. Масиви от акация, сребролистна липа, келяв габър, цер, зимен дъб и черен бор правят въздуха изключително чист.Biora bulgarian bee farm natural honey high quality, натурален пчелен мед, директно от производител, домашен мед, истински мед, Биора Две могили, Варна, София, Русе

  Пътят до хълма минава покрай река ЧЕРНИ ЛОМ, през ливади от дъхави билки и през сенчести китни гори. Цялата тази красота е на метри от пчелина.

  По данни на МЗХ на територията на Природен парк РУСЕНСКИ ЛОМ са разпространени над 700 вида висши растения. 325 вида от тях са лечебни съгласно хорологичния атлас на лечебните растения в България.

  Е, разбира се не всички от тях се посещават от нашите пчелички 🙂

  Пчелина ни е едно приказно местенце…

  Песни на птички, сладко жужене, ухание на билки и много, много чист въздух.

А КОИ СМЕ НИЕ ЛИ?

Райкови пчелин Биора - произодители на натурален пчелен мед

Ние сме -то от  ⇒ семейство  айкови

  Някъде между желанията ни да си намерим хоби, да пътуваме, да инвестираме и да помогнем на татко с пчелина, се зароди и превърна в реалност проекта ни #.

  Работим много, обичаме природата, чистотата и чистия истински натурален вкусен пчелен мед – направен от пчели!

За качеството на нашия мед гарантираме лично.

Медовете на Биора са доказано висококачествени и натурални. Те носят полезните и лечебни свойства на богатството от растенията в местностите на Защитена Зона Ломовете и Природен Парк Русенски Лом.

В пчелина и в цеха на Биора са внедрени и се практикуват само добри пчеларски практики. Използва се нов амбалаж, всички уреди и машини за вадене и разфасовка на мед са от неръждаема стомана, инокс.

От юни 2017 година пчелния мед, добит в пчелина на Биора е сертифициран като биологичен. Отглеждаме пчелите си с внимание и по методите на биологичното пчеларство.

Пчелният мед е с много високо качество, доказано с лабораторни изпитвания и се предлага в нови стъклени буркани.

Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

Качеството на меда е гарантирано с лабораторните ни анализи, а нашите снимки могат да ви отведат там, където са летели пчеличките ни.

  Ето как „Истинският мед на пчелите“ влиза в нашето бурканче с усмихнати пчелички

Biora, Биора - производител на натурален пчелен мед, пчелин до Природен Парк Русенски Лом, натурален мед, захаросан мед, течен мед, истински мед, Две могили

  Ние от семейството на БИОРА сме ценители на истинския мед на пчелите – качествен и натурален. Ето защо създадохме и ще създаваме заедно с нашите пчелни семейства точно такъв!

  БЕЗ компромиси, БЕЗ примеси, БЕЗ добавки, БЕЗ прегряване, БЕЗ пастьоризиране!

  Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

натурален мед биора

Истинският мед на пчелите е направен от пчели. Истинският чист, полезен, натурален и висококачествен пчелен мед е събран от екологично чисти местности, далеч от замърсители.

През 2017 година освен до българските ценители на истински пчелен мед, меда на Биора достигна и до ценители в Норвегия, Австрия, Германия, Англия. По поръчка на нашите партньори от BioChoice, BioRose и други, опаковахме красиви буркани с етикети на норвежки, австрийски, немски и английски.

Там на хълма в красотата, там далече до гората… Разгледайте природата и красотата около пчелин Биора 

Ние от БИОРА – Деян и Лилия благодарим сърдечно за силната покрепа на всички от семейството ни и на нашите приятели. Сърдечни благодарности на:

Нашите клиенти – Благодарим ви за доверието, за добрите думи и за подкрепата!
Дарина Антонова – Успешен Консултант Европейски Проекти.
Помогна на БИОРА да получи финансиране по мярка 6.1 „Млад фермер“
Неда Малчева – Велика Арт Магьосница 🙂
Тя дари облик на нашите продукти. Неда нарисува нашите усмихнати пчелички и сърдечни етикети <3
Павел Саламанов – „Ай ти то ни“ и нашия уеб сайт майстор 🙂
Валери Пеев от Пчеларска къща ЛЕГА
Димо Йорданов от Пчеларско място Варна – Дима Бий
Благодарим на Министерството на земеделието и храните, на Държавен Фонд Земеделие и на областните дирекции в Русе и Разград, на лабораториите към БАБХ, на Общинска служба по земеделие Две могили, на ветеринарните ни доктори, на сертифициращата ни фирма и разбира се на община Две могили.

Ето така – заедно всички в името на българските качествени продукти, защото българските потребители ги заслужават!