Пчелен мед от производител добит в екологично чист район в България.

До оградата на пчелина се намират обширните гори от Защитена зона ЛОМОВЕТЕ в прекрасния Природен парк РУСЕНСКИ ЛОМ. Масиви от акация, сребролистна липа, келяв габър, цер, зимен дъб и черен бор правят въздуха изключително чист.

  Пътят до хълма минава покрай река ЧЕРНИ ЛОМ, през ливади от дъхави билки и през сенчести китни гори. Цялата тази красота е на метри от пчелина.

  По данни на МЗХ на територията на Природен парк РУСЕНСКИ ЛОМ са разпространени над 700 вида висши растения. 325 вида от тях са лечебни съгласно хорологичния атлас на лечебните растения в България.

  Е, разбира се не всички от тях се посещават от нашите пчелички 🙂

  Пчелина ни е едно приказно местенце…

  Песни на птички, сладко жужене, ухание на билки и много, много чист въздух.

А КОИ СМЕ НИЕ ЛИ?

Райкови пчелин Биора - произодители на натурален пчелен мед

Ние сме -то от  ⇒ семейство  айкови

  Някъде между желанията ни да си намерим хоби, да пътуваме, да инвестираме и да помогнем на татко с пчелина, се зароди и превърна в реалност проекта ни #.

  Работим много, обичаме природата, чистотата и чистия истински натурален вкусен пчелен мед – направен от пчели!

За качеството на нашия мед гарантираме лично.

Медовете на Биора са доказано висококачествени и натурални. Те носят полезните и лечебни свойства на богатството от растенията в местностите на Защитена Зона Ломовете и Природен Парк Русенски Лом.

В пчелина и в цеха на Биора са внедрени и се практикуват само добри пчеларски практики. Използва се нов амбалаж, всички уреди и машини за вадене и разфасовка на мед са от неръждаема стомана, инокс.

Пчелният мед е с много високо качество, доказано с лабораторни изпитвания и се предлага в нови стъклени буркани.

Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

Качеството на меда е гарантирано с лабораторните ни анализи, а нашите снимки могат да ви отведат там, където са летели пчеличките ни.

  Ето как „Истинският мед на пчелите“ влиза в нашето бурканче с усмихнати пчелички

Biora, Биора - производител на натурален пчелен мед, пчелин до Природен Парк Русенски Лом, натурален мед, захаросан мед, течен мед, истински мед, Две могили

  Ние от семейството на БИОРА сме ценители на истинския мед на пчелите – качествен и натурален. Ето защо създадохме и ще създаваме заедно с нашите пчелни семейства точно такъв!

  БЕЗ компромиси, БЕЗ примеси, БЕЗ добавки, БЕЗ прегряване, БЕЗ пастьоризиране!

  Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

натурален мед биора

Истинският мед на пчелите е направен от пчели. Истинският чист, полезен, натурален и висококачествен пчелен мед е събран от екологично чисти местности, далеч от замърсители.

От 2017 година до днес освен до българските ценители на истински пчелен мед, меда на Биора и лавандуловите продукти от нашите полета с марка Bio Hills достигна и до ценители в Норвегия, Австрия, Германия, Англия, Холандия.
По поръчка на нашите партньори опаковахме красиви буркани с етикети на норвежки, австрийски, немски и английски. Дизайна на етикетите и избора на буркани, бутилки направихме заедно с нашите партньори – клиенти.

Там на хълма в красотата, там далече до гората… Разгледайте природата и красотата около пчелин Биора