Акациев мед – 720г, 10 бр, РЕКОЛТА 2021

150.00лв.

АКАЦИЕВ ПЧЕЛЕН МЕД

За контакт:
0882962644
office@biora.bg
www.facebook.com/Biora.bg

Описание

НАТУРАЛЕН МЕД АКАЦИЯ реколта 2021 г

Кашонче с 10 буркана пчелен мед с 720 г чисто тегло

Медовете на Биора са доказано висококачествени и натурални. Те носят полезните и лечебни свойства на богатството от растенията в местностите на Защитена Зона Ломовете и Природен Парк Русенски Лом.
По данни на МЗХ на територията на парка са разпространени над 700 вида висши растения. 325 вида от тях са лечебни съгласно хорологичния атлас на лечебните растения в България. Е не всички са посетени от нашите пчелички, разбира се 😉

БЕЗ примеси, БЕЗ добавки, БЕЗ прегряване. Меда е студено филтриран и не е нагряван. 

В пчелина и в цеха на Биора са внедрени и се практикуват само добри пчеларски практики. Използва се нов амбалаж, всички уреди и машини за вадене и разфасовка на мед са от неръждаема стомана, инокс.

От юни 2017 година пчелния мед, добит в пчелина на Биора е сертифициран като биологичен. Отглеждаме пчелите си с внимание и по методите на биологичното пчеларство.

Пчелният мед е с много високо качество, доказано с лабораторни изпитвания и се предлага в нови стъклени буркани.

Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

Качеството на меда е гарантирано с лабораторните ни анализи, а нашите снимки могат да ви отведат там, където са летели пчеличките ни.

За здраве, сила, енергия, тонус и настроениеBIORA-БИОРА препоръчва:
Забъркайте си Medenada 🙂

Допълнителна информация

Тегло10.50 g


Предлагаме пчелен мед, лавандулово етерично масло и лавандулова вода с опаковки и етикет по поръчка