Билков многоцветен мед – тенекия 10 кг

74.00лв.

За контакт:
0882962644
office@biora.bg
www.facebook.com/Biora.bg

Изчерпан

Категория:

Описание

Богат, вкусен, ароматен и изключително полезен – ИСТИНСКИ МЕД НА ПЧЕЛИТЕ!

Медовете на Биора са доказано висококачествени и натурални. Те носят полезните и лечебни свойства на богатството от растенията в местностите на Защитена Зона Ломовете и Природен Парк Русенски Лом.
По данни на МЗХ на територията на парка са разпространени над 700 вида висши растения. 325 вида от тях са лечебни съгласно хорологичния атлас на лечебните растения в България. Е не всички са посетени от нашите пчелички, разбира се 😉

БЕЗ примеси, БЕЗ добавки, БЕЗ прегряване.

В пчелина и в цеха на Биора са внедрени и се практикуват само добри пчеларски практики. Използва се нов амбалаж, всички уреди и машини за вадене и разфасовка на мед са от неръждаема стомана, инокс.

От юни 2017 година пчелния мед, добит в пчелина на Биора е сертифициран като биологичен. Отглеждаме пчелите си с внимание и по методите на биологичното пчеларство.

Пчелният мед е с много високо качество, доказано с лабораторни изпитвания и се предлага в нови стъклени буркани.

Всяка партида пчелен мед с марката БИОРА е придружена с подробни анализи от лабораториите на Българската агенция по безопасност на храните.

Качеството на меда е гарантирано с лабораторните ни анализи, а нашите снимки могат да ви отведат там, където са летели пчеличките ни.

Разгледайте лабораторното изпитване на меда.

Ползи от пчелния мед Benefits Of Honey, Натурален мед пакет 4
За здраве, сила, енергия, тонус и настроениеBIORA-БИОРА препоръчва:
Забъркайте си Medenada 🙂

Допълнителна информация

Тегло 10 g


Предлагаме опаковане на мед в буркани с етикет по поръчка.