Пчелни продукти от Горски Пчелини Райчеви – Силистра

088 540 9820

organic_bee_farm_raichevi@abv.bg

Описание

Привет! На гости сме на семейство Райчеви – трудолюбиво семейство с традиции в пчеларството. Ето какво казва Симеон Райчев за тяхната пчеларска ферма:
Нашата история започва още от далечната 2004г., когато моите родители стартират с цели три кошера, и продължава до ден днешен с второ поколение пчелар в лицето на моя милост ЗС Симеон Райчев. От началото на 2014г с много усилия се превърнахме и в Биологична Пчеларска ферма, която в момента отглежда 500 пчелни семейства с много любов. За тези години успяхме да се разпространим в четири общини с цели 5 горски пчелина. За нас е важно медът,който предлагаме изцяло да отговаря на всички биологични критериите, затова и решихме всички пчели да са изцяло сред природата. По тази причина имаме и възможността да добиваме до шест вида мед според годината. С течение на времето започнахме да предлагаме и разширяваме гамата продукти от всичко с което ни даряват пчелите, отново изцяло биологични. За нас най-важно е крайният потребител да остане доволен от качеството ни , затова и не правим компромис с нищо, а продължаваме да се развиваме.

Към момента не можем да ви предложим да закупите продуктите от сайта на Биора.

Ние ви представяме колеги пчелари с впечатляващи пчеларски добри практики и заставаме смело зад тях.

Качеството на продуктите от Пчеларска Ферма Райчеви е доказано.

Нещо повече, ние гарантираме за качеството на техните продукти! В случай, че останете недоволни или качеството на продуктите не отговаря на вашите очаквания, ние сме насреща. Може да се свържете директно с нас и ние ще ви върнем сумата на вашата поръчка с компенсация.

Качеството и състава на меда зависи от растенията, които са посетили пчеличките за да съберат нектар и прашец. Затова преди да си купим мед е много важно да знаем къде са пчелините и какво има около тях. Драги клиенти меда е храна и лек, купувайте от доверени пчелари!

Контакти Пчеларска ферма Райчеви За поръчка: 0885409820 Може да поръчате и на Viber. Кликнете на снимката и последвайте Пчеларска Ферма Райчеви за новини и нови продукти. От магазина в тяхната страничка може да поръчате прекрасните им продукти.


Предлагаме пчелен мед с опаковки и етикет по поръчка