Пчелни продукти от Tраке до Странджа – Елхово

0889918853

trake@abv.bg

Описание

Привет! На гости сме на семейството на пчеларска ферма Траке – трудолюбиво семейство с традиции в пчеларството.
Ето какво казва Иван Иванов за тяхната пчеларска ферма:

Ние сме пчеларска, семейна ферма, в която се трудят дядо Стоян, синът му Иван и внукът му Стоянчо. Семейството ни отглежда пчелни семейства от  1984г. когато дядо Стоян, тогава млад мъж започва да навлиза в пчеларския занаят. Само след няколко години към него се присъединява и брат му Ангел като заедно оформят първият пчелин със 100 кошера. През последните 20 години синовете им минават през различни фермерства, като отглеждане на млекодайни крави и ферма за биологични билки и подправки, но в крайна сметка всички избират пчеларството. Заедно общия брой пчелни семейства е над 800бр. на 5 пчелина.

Името на марката „ТРАКЕ“ на пчелните ни продукти, избрахме от древните летописи на Ариан,  в които се разказва за красива тракийска нимфа наречена Траке. Тя притежавала необикновени качества. Можела да омагьоса и подлуди някого (както правят и самодивите), но също така била способна да изцели тежко болен човек с билки и заклинания. По името ѝ гърците назовават страната Тракия.

Региона ни се намира в югоизточната част на Горна Тракия и е между планините Странджа и Сакар и от древни времена е бил известен с лечебните сили на своите билки. Близостта на региона ни до границата с Р.Турция запазва природата ни девствена и без големи индустриални замърсители.

Всички наши продукти са произведени с много труд, грижа и любов към природата. Притежават качествата на истинския натурален продукт а чистата природа и лечебните билки им придават неповторимите аромат и лечебни свойства.

Към момента не можем да ви предложим да закупите продуктите от сайта на Биора.

Ние ви представяме колеги пчелари с впечатляващи пчеларски добри практики и заставаме смело зад тях.

Качеството на продуктите от Пчеларска Ферма Траке е доказано.

Нещо повече, ние гарантираме за качеството на техните продукти! В случай, че останете недоволни или качеството на продуктите не отговаря на вашите очаквания, ние сме насреща. Може да се свържете директно с нас и ние ще ви върнем сумата на вашата поръчка с компенсация.

Качеството и състава на меда зависи от растенията, които са посетили пчеличките за да съберат нектар и прашец. Затова преди да си купим мед е много важно да знаем къде са пчелините и какво има около тях. Драги клиенти меда е храна и лек, купувайте от доверени пчелари!

Кликнете на тази снимка с магазина и ще поръчате директно от магазина на Пчеларска Ферма Траке.

Контакти  0889918853
Може да поръчате и на Viber


Предлагаме пчелен мед с опаковки и етикет по поръчка